Get In Touch
36, Sokode Crescent, Hatlab Place, Wuse Zone 5,
tmcon@takeoutmedia.xyz
Ph: +234 818 432 4791
Sponsorship Inquiries
tmcon@takeoutmedia.xyz
Ph: +234 818 432 4791

Schedule & Speakers

0

speakers

0

themes

0

city

Performance Schedule

Schedule.

10:00 am – 10:05 am
( 5 Minutes )

Anchor Interlude    

Host (Break The Ice) 

10:06 am – 10:26 am
( 20 Minutes )

The Business of Content Production 

Angela White 

10:27 am – 10:47 am
( 20 Minutes )

The Creator Economy 

Blessing Abeng

10:48 am – 11:08 am
( 20 Minutes )

The Business of Tech 

Lolade Otayemi

11:08 am – 11:10 am
( 2 Minutes )

MC Interlude (Prep for the next day’s event) 

11:10 am – 11:30 am
( 20 Minutes )

Creativity beyond borders 

Eyitayo

11:30 am – 11:50 am
( 20 Minutes )

Creativity in the Digital world 

Google Staff

11:50 am – 12:10 pm
( 20 Minutes )

The Business of Design 
  • Fungi Dube
  • Ola Brown
  • Bizzle

12:10 pm – 12:15 pm
( 5 Minutes )

Announce Finalists: For Creativity for good awards. 
Closing Remarks

9:00 am – 10:30 am
( 1.30 Hours )

Orange Carpet – Arrival and Registration of Guests  (TM CON Mobile studio – Prep Live audience) 

10:00 am – 10:35 am
( 5 Minutes )

Welcome Remarks

Miraculous Nwaka              Associate Creative Director, Takeout Media Global

10:36 am – 10:45 am
( 9 minutes )

Anchor Interlude  

Host

(Break The Ice) 

10:46 am – 11:00 am
( 4 Minutes )

Opening Ceremony

Aziba Ekio
Lead Writer & Producer, Ingene Studios, Takeout Media Global

11:00 am – 11:10 am
( 10 Minutes )

Welcome Address
(Conference Objectives, why we do what we do)

Solomon Dawudu

Business Strategy & Finance, Takeout Media Global

11:11 am – 11:30 am
( 19 Minutes )

Creativity Means Business – Elijah Affi
TM Global Rebrand Announcement. (SBU Reveals)

Elijah Affi

CEO, Takeout Media Global

11:31 am – 11:33 am
( 2 Minutes )

Voice of God Introduction video

11:33 am – 11:52  am
( 19 Minutes )

The Business of Creativity: What’s the future?  

– Chuka Obi. 

Chuka Obi

 

11:52 am – 12:15  pm
( 23 Minutes )

The Business of Tech: Scaling your startup/product 

– Joshua Piggyvest. 

Joshua Chibueze

12:15 pm – 12:20 pm
( 5 Minutes )

TM CON Challenge presentation. 

(A video about the competition and announcing the winners) 

12:35 pm – 12:55 pm
( 20 Minutes )

Panel/Fireside Chat:

Easy Business/Business made easy.

Moderator 

– Mr AY 

Speakers:

  • Mr Ayokunnu 
  • Davidson Oturu 
  • NIPC 
  • Tola Onayemi (Norebase) 

12:55 pm – 1:15 pm
( 20 Minutes )

PANEL: 

The Business of Tech/ Creativity in the digital world

Moderator

– Ritchie Ngaro  

 Speakers 

  • Salami (Tech Specialist) 
  • Daniel Adeniran 
  • Ndu Ekwomadu 
  • Mimshach (Telesoftas) 
  • Joshua Chibueze 
  • Liyi Glade Pay 

1:16 pm – 1:19 pm
( 3 Minutes )

60 SECONDS OF FAME (Elevator pitch) 

1:20 pm – 1:40 pm
( 20 Minutes )

PANEL:  

The Business of Content Production 

Moderator

Chris Odeh   

 Speakers 

  • Uzee Usman 
  • Dimbo Atiya 
  • Samson (Zims Media) 
  • Ikechi Ugwoeje 
  • Yinka Obebe 
  •  

1:40 pm – 2:00 pm
( 20 Minutes )

PANEL:  

The Creator Economy 

Moderator

David Adeleke   

 Speakers 

  • Remi Osifo 
  • Ferdy Adimefe 
  • Bayo Omoboriowo 
  • Chuka Obi 

2:00 pm – 2:05 pm
( 5 Minutes )

CREATIVE ROLEPLAY – RED FLAGS 

2:05 pm – 2:20 pm
( 15 Minutes )

PANEL: 

The Business of Entertainment 

Moderator

Tosin Opaleke    

 Speakers 

  • Dr Foy 
  • Tope Salami 
  • Adesua Kella 
  • Lulu Madaki 

2:20 pm – 2:40 pm
( 20 Minutes )

PANEL: 

The Business of Design 

Moderator

Amarachi   

 Speakers 

  • Yox  
  • Steve dubs 
  • Emmanuel Adejoh  
  • Demola Badejo 
  • Freda Anegbe

2:41 pm – 3:00 pm
( 19 Minutes )

PANEL: Brand Speak Client Servicing

Moderator

Makua Afiomah   

Speakers 

  • Miss Liz 
  • Taiwo  
  • Ade  
  • Wisdom Ating

3:00 pm – 3:25 pm
( 25 Minutes )

Fireside chat: Ferdy Adimefe, Yinka Obebe. 

Moderator

Elijah Affi

3:30 pm – 3:55 pm
( 25 Minutes )

Closing remarks 

Evening Session

5:00 pm – 5:25 pm
( 25 Minutes )

TM CON LIVE 

5:25 pm – 6:25 pm
( 1 Hour )

Football Match viewing: Argentina Vs Mexico 

6:25 pm – 6:30 pm
( 5 Minutes )

Games/Battle of the generations 
Mentors and CEOs

Speakers.

Event Sponsors

Our Sponsors.

0

36, Sokode Crescent, Wuse Zone 5, Abuja, Nigeria

Address

Assistance hours:
Monday – Friday
10 am to 5 pm

Collaboration & PARTNERSHIP

Let’s talk.

We’re on the look out for more tech and media companies/enthusists who want to work together on aligned goals for TM Con.

We use cookies to give you the best experience. Cookie Policy